Ads Top

Zilveren Kruis claimt laagste premie

Zilveren Kruis Achmea biedt met de Beter Af Selectief polis de laagste zorgpremie voor 2014 tot nu toe. Zilveren Kruis biedt de zorgverzekering aan voor een premie van 62,29 euro per maand. Dat meldt Zorgverzekering.net/2014. Deze premie geldt bij een maximaal eigen risico van 860 euro en is inclusief een collectiviteitskorting van 5 procent.
De Beter Af Selectief polis is er voor verzekerden die een ruime keus willen uit geselecteerde zorgverleners. Planbare zorg in het ziekenhuis en hulpmiddelen worden alleen vergoed wanneer de zorg wordt verleend één van de door Zilveren Kruis geselecteerde zorginstellingen of aanbieders.
Uiteraard kunnen verzekerden voor spoedeisende hulp in elk ziekenhuis terecht. Dat geldt ook voor bevallingen. In geval van ernstige ziekte kan de verzekerde ook doorverwezen worden naar een ander ziekenhuis dat zich gespecialiseerd heeft in bepaalde zorg.
Met de Beter Af Selectief polis krijgen verzekerden een lagere vergoeding voor zorg die verleend wordt door zorgaanbieders met wie Zilveren Kruis geen contract heeft gesloten. Er geldt dan een vergoeding van 70 procent van de gemiddelde kosten van dezelfde zorg bij gecontracteerde zorgverleners. Voor een actueel overzicht van het laatste nieuws over zorgverzekeringen in 2014, ga naar: Zorgverzekering.net/2014.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.