Ads Top

PMA zorgverzekering komt met prijsverlaging van 19%.

De laagste premie van de Basisverzekering van PMA is voor 2014 vastgesteld op 63,50 euro per maand. Hiermee verlaagt PMA de premie met maar liefst 15 euro per maand. De premies van de aanvullende verzekeringen blijven gelijk of stijgen licht.
De laagste premie van de PMA zorgverzekering is op basis van 500 euro vrijwillig eigen risico. Bij 0 euro vrijwillig eigen risico is de premie slechts 83,50 per maand. Hiermee heeft PMA één van de scherpste premies van Nederland.
Met meer dan 390.000 verzekerden is de PMA zorgverzekering het grootste consumentencollectief van Nederland. De verzekering is ondergebracht bij Menzis, maar de premie is via PMA een stuk lager. Er is ruime keuze uit meer dan 35.000 zorgaanbieders.
Daarnaast is er een korting van 10% op alle aanvullende verzekeringen. Iedereen wordt gegarandeerd geaccepteerd voor alle verzekeringen. Dit geldt dus ook voor de tandartsverzekeringen. Bovendien zijn de premies van de PMA zorgverzekering niet leeftijdsafhankelijk. Ouderen betalen bij PMA dus geen extra premie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.