Ads Top

'Verzekeraars moeten inzicht geven in betalingen voor schadereparaties'

Nederlanders willen weten wat hun verzekeraar betaalt voor een schadereparatie, ook als de verzekeraar deze zonder tussenkomst aan de schadehersteller betaalt. Dat is één van de conclusies die internetverzekeraar De Nederlanden van Nu trekt na een periode waarin Nederlanders konden meebeslissen over verbeteringen in motor- en autoverzekeringen.
Sinds haar oprichting in 2011 betrekt De Nederlanden van Nu consumenten consequent bij het ontwikkelen en verbeteren van verzekeringen. In de afgelopen maanden heeft de verzekeraar consumenten gevraagd mee te denken over verbetermogelijkheden bij motor- en autoverzekeringen.
“Het is niet zo moeilijk. Door consumenten te betrekken en vervolgens echt goed te luisteren, ontstaat vrij snel zicht op wat beter kan en moet” stelt Arjen Dijkstra, directeur van De Nederlanden van Nu. Dijkstra: “Vervolgens is het natuurlijk wel zaak om daadwerkelijk wat met de opgedane inzichten te doen. Voor veel verzekeraars is dat niet eenvoudig door complexe systemen of langdurige besluitvormingsprocessen. De Nederlanden van Nu heeft daar als kleine partij een streepje voor en daar profiteren onze klanten van”.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.