Ads Top

Premie Basisverzekering Anderzorg daalt naar € 86,25 per maand

De premie van de Basisverzekering van internet zorgverzekeraar Anderzorg is weer een van de laagste in Nederland met Euro 86,25 per maand (Euro 1.035 p/j). Dit is een daling van Euro 10 per maand en Euro 120 op jaarbasis. Klanten die bewust kiezen voor een hoger eigen risico kunnen de Basisverzekering al krijgen vanaf Euro 62,25 per maand. Anderzorg is met maximaal vrijwillig eigen risico de goedkoopste verzekeraar. De premies van de meest gekozen aanvullende verzekeringen Anderzorg Extra en Anderzorg Tand blijven gelijk. Nieuw dit jaar bij Anderzorg zijn aparte modules voor fysiotherapie, mondzorg en werelddekking.
De zorgverzekeraar heeft de rol om scherp op kwaliteit en kosten zorg in te kopen. Door de goede contractafspraken met zorgaanbieders is het gelukt om de stijging van de zorgkosten nog verder te beperken. Steeds meer zorgaanbieders, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties nemen gezamenlijk hun verantwoordelijkheid om kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg voor mensen te borgen. De verwachte zorgkosten ontwikkeling over 2014 en het positief resultaat van het afgelopen jaar maken het mogelijk om de premie voor 2014 te verlagen.
De lage premie gaat niet ten koste van kwaliteit van zorg. Als onderdeel van Menzis maakt Anderzorg gebruik van een landelijk netwerk van meer dan 35.000 zorgaanbieders. Iedereen die voor Anderzorg wil kiezen wordt zonder medische keuring welkom geheten.
Anderzorg is ideaal voor mensen die kiezen voor een lage premie en online gemak. De klant kiest daarbij bewust voor een andere vorm van service. Geen papieren polis of declaraties opsturen, maar chatten en mobiel declareren via de app wanneer jij dat wilt. Anderzorg maakt hierdoor minder kosten en kan zo de premie laag houden.
Voor klanten die een specifieke zekerheid willen bovenop de basisverzekering zijn er dit jaar nieuw af te sluiten aparte modules. Er zijn twee modules fysiotherapie, drie mondzorg modules en een module werelddekking. Deze modules, die los te kiezen zijn naast de basisverzekering, zijn scherp geprijsd en daardoor aantrekkelijk.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.