Ads Top

Onlinecursus pakt woekerpolissen aan

Vandaag gaat WoekerpolisVrij live, de online cursus waarmee bezitters van een woekerpolis gemiddeld 10.000 euro besparen, soms nog veel meer, zo stellen de iniatiefnemers. De cursus biedt de naar schatting 2 miljoen huishoudens met een beleggingsverzekering de kans zichzelf te 'ontwoekeren'.
De e-learning WoekerpolisVrij leert je hoe je je oude beleggingsverzekering zelf kunt omzetten naar een gelijkwaardig maar (veel) goedkoper product. 'Mensen zijn niet langer afhankelijk van adviseurs, banken of verzekeraars om hun polis aan te pakken, zo stelt initiatiefnemer Hubrien Meijaard. 'Er zijn nog ruim 4 miljoen woekerpolissen in omloop. Gaan mensen nu met hun polis aan de slag, dan kunnen ze totaal Euro 40 miljard besparen en wordt Nederland verlost van een immens maatschappelijk probleem.'
WoekerpolisVrij is volledig onafhankelijk. De opvolger van je huidige polis kies je zelf, aan de hand van rekenmodules van MoneyView. Dit is de grootste onafhankelijke aanbieder van financiële vergelijkingssoftware. De e-learning is verkrijgbaar vanaf 79 euro.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.