Ads Top

Premie zorgverzekeraar Energiek omlaag naar 96,75 euro

Energiek, de zorgverzekeraar die zich specifiek op vrouwen richt, verlaagt de premie voor de basisverzekering in 2014 met ruim 8 euro, naar 96,75 euro per maand. De premie kan omlaag doordat Energiek, door goede prijsafspraken met zorgverleners, heeft kunnen besparen op de inkoop van zorg. Een aanvullende verzekering is er vanaf 5,85 euro, een tandartsverzekering vanaf 9,00 euro.
Klanten van de zorgverzekeraar hebben bij Energiek de mogelijkheid om ook gedurende het jaar hun verzekering aan te passen. "Hoewel er een wachttijd is van zes maanden voordat je gebruikt kunt maken van de extra vergoedingen, biedt het onze klanten wel meer flexibiliteit. Bijvoorbeeld als je in februari zwanger bent geworden en in november extra vergoedingen voor kraamzorg wilt", aldus Marije Bruning, labelmanager van Energiek. Klanten kunnen tijdens het jaar een nieuwe aanvullende verzekering afsluiten of de bestaande aanvullende of tandartsverzekering verhogen. Bijvoorbeeld als ze alleen een basisverzekering hebben of een aanvullende verzekering met een te lage dekking.
Ook Salland Zorgverzekeringen verlaagt de premie voor de basisverzekering in 2014 met 8,25 euro, naar 96,75 euro per maand. Net als in 2012 heeft de zorgverzekeraar, door goede prijsafspraken met zorgverleners, in 2013 kunnen besparen op de inkoop van zorg. Dit financiële voordeel is verwerkt in de premie voor de basisverzekering in 2014. Een aanvullende verzekering is bij Salland Zorgverzekeringen al af te sluiten vanaf 5,85 euro, een tandartsverzekering vanaf 9,00 euro.
De inhoud van de aanvullende en tandartsverzekeringen veranderen in 2014 nauwelijks. Wel investeert Salland Zorgverzekeringen in haar online dienstverlening. Want klanten declareren hun zorgnota's steeds vaker digitaal. Via de 'Mijn'-omgeving op internet, of via een app op de smartphone. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.