Ads Top

ABN AMRO MeesPierson opnieuw gekozen tot beste private bank

PWM Magazine en The Banker hebben ABN AMRO MeesPierson bij de Global Private Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank 2013 in Nederland. Neuflize OBC in Frankrijk en Bethmann Bank in Duitsland kregen een 'highly recommended' onderscheiding.
Frans van Lanschot, Algemeen Directeur ABN AMRO MeesPierson: “Dat de optelsom van de inzet van al onze medewerkers wordt opgemerkt door onze klanten en vooraanstaande instellingen, stimuleert ons door te gaan. Deze prijs is een bevestiging van de kracht van onze Private Bank. We groeien in Europa en in Azië in aantallen klanten, beheerd vermogen en winstgevendheid. Ik ben trots dat onze positie door gerenommeerde titels wordt erkend."
De jaarlijkse Global Private Banking Awards 'Excellence in Wealth Management' zijn een gezamenlijk initiatief van The Banker en Professional Wealth Management (PMW) Magazine, beiden onderdeel van de Financial Times Group. Ze worden toegekend door een expert panel van 8 professionals uit de private banking industrie uit Amerika, Azië en Europa op basis van kwalitatieve en kwantitatieve informatie over private banks wereldwijd.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.