Ads Top

Goedkoopste zorgverzekering ooit 57,92 euro

Na de prijzenoorlog tussen alle verzekeraars die er heeft plaatsgevonden omtrent de zorgverzekeringen voor 2014, blijkt er toch nog een verzekeraar te zijn die haar premie nóg verder heeft verlaagd. Dit is de speciale studentenzorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd, voor een maandelijkse premie van 57,92 euro.
Dat meldt Zorgverzekering.net. De premie van 57,92 geldt alleen voor studenten en wordt gehanteerd wanneer zij kiezen voor de Beter Af Selectief polis met een maximaal eigen risico van 860 euro. De verzekering is een samenwerking tussen Zilveren Kruis Achmea, het ISO en de LSVb. In de premie van 57,92 is een korting van 10 procent voor studenten opgenomen.
Sophie van der Zee van Zorgverzekering.net: "Tot nu toe kwam de ene na de andere zorgverzekeraar met een forse verlaging van de premies voor 2014. Dat er een verzekering met een nog lagere premie zou komen, had niemand meer verwacht".
Eduard Schmidt, vicevoorzitter van de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb): "Het is fijn dat dat wij samen met het ISO deze zorgverzekering kunnen aanbieden. In een tijd waar studeren steeds duurder wordt en de minister de basisbeurs en de ov-studentenkaart wil afschaffen, is dit een lichtpuntje."
Het betreft de Beter Af Selectief polis, wat betekent dat verzekerden beperkt zijn in hun keuzevrijheid voor ziekenhuizen of andere zorgverleners. In ruil voor deze keuzevrijheid krijgen zij echter wel de allergoedkoopste premie voor hun zorgverzekering. Het is niet alleen belangrijk om te letten op de prijs, maar ook op de dekking. Net als voor andere consumenten is het ook voor studenten daarom van groot belang om een goede afweging te maken wanneer zij een nieuwe zorgverzekering kiezen. Zij doen er goed aan hun zorgverzekering 2014 te vergelijken.
De premie van 57,92 euro per maand is de goedkoopste op de markt. Nog niet eerder heeft er zo'n goedkope zorgverzekering bestaan. De premie van deze verzekering is pas later bekend gemaakt dan alle andere verzekeringen. "Vergelijkingssites geven op dit moment een vertekend beeld, omdat de goedkoopste zorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd niet is opgenomen", zo stelt Van der Zee van Zorgverzekering.net.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.