Ads Top

HEMA introduceert zorgverzekering

HEMA komt met een eigen zorgverzekering. Vanaf vandaag kan heel Nederland zich per 1 januari 2014 bij HEMA op een eenvoudige, overzichtelijke en betaalbare manier verzekeren tegen zorgkosten. Bovendien krijgt iedereen die overstapt naar de zorgverzekering van HEMA het hele jaar 10% korting op bijna alles van HEMA.
De basispremie van de zorgverzekering van HEMA bedraagt 89 euro per maand bij het wettelijke eigen risico van 360 euro. Klanten die kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 500 euro bovenop het wettelijk eigen risico betalen slechts een premie van 69 euro per maand. Ook de aanvullende pakketten en tandartsdekkingen hebben de vertrouwde HEMA-eenheidsprijzen: aanvullende zorg is er voor 6, 12 en 18 euro, aanvullende tandzorg kost 11, 22 of 33 euro.
Daarnaast biedt deze zorgverzekering nog een bijzonder voordeel: iedereen die overstapt krijgt het hele jaar 10 procent korting op bijna alles van HEMA. Deze korting geldt uiteraard bovenop lopende aanbiedingen. 'Je zorgpas is meteen je HEMA-kortingspas,' vertelt CEO Ronald van Zetten. 'Daarmee doen we echt iets unieks. Bovenop de scherpe zorgpremie bespaar je ook nog eens op je dagelijkse boodschappen bij HEMA.' Er zijn enkele productgroepen waar geen korting op wordt gegeven, zoals cadeaukaarten en boeken. De voorwaarden staan op hema.nl/kortingspas.
De zorgverzekering van HEMA biedt verder een speciale kinderzorglijn, waar je gratis terecht kunt met vragen over kinderzorg. De gespecialiseerde medewerkers van de kinderzorglijn helpen bijvoorbeeld met het zoeken naar een logopedist of verwijzen naar een kindvriendelijke tandarts of fysiotherapeut. Bovendien biedt HEMA een overstapassistent, die je kunt bellen voor al je vragen bij het overstappen.
Voor dit nieuwe product werkt HEMA samen met zorgverzekeraar Menzis, die risicodrager is van de zorgverzekering. De klant merkt daar overigens weinig van. Zowel het online zorgoverzicht als bijvoorbeeld de telefonische klantenservice zijn echt HEMA.
HEMA doet zelf geen voorspellingen over het aantal mensen dat over zal stappen naar de zorgverzekering van HEMA. “De laatste jaren zie je dat steeds meer mensen veel bewuster bezig zijn met het afsluiten van hun zorgverzekering,” aldus André Lucas, directeur HEMA Financial Services. “Wij zijn een vertrouwd merk, met een kwalitatief product voor een zeer scherpe prijs. Dat zal zeker aantrekkingskracht hebben op een substantieel deel van onze klanten.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.