Ads Top

Lage zorgpremie bij Univé; vanaf € 68,85 per maand

Univé verlaagt de zorgpremie van de basisverzekering met € 12,00 per maand. De maandpremie van de Univé Zorg Geregeld polis (natura) komt hiermee op € 95,95. Verzekerden kunnen tot 10% korting ontvangen door gebruik te maken van het Ledencollectief of het kennismakingsaanbod. Als men daarnaast kiest voor het hoogste vrijwillig eigen risico komt de premie op € 68,85.
De zorgpremies 2014 dalen door betere afspraken met zorgaanbieders over de kwaliteit en de prijs van behandelingen. Ook het voorkeursbeleid voor medicijnen draagt bij aan de premieverlaging. Op www.unive.nl/zorgverzekering/uitleg-premie is zichtbaar hoe iedere euro van de zorgpremie wordt besteed.
Afhankelijk van het aantal afgesloten schadeverzekeringen kan men via het Ledencollectief tot 10% korting ontvangen op de premie van de basisverzekering. Speciaal voor nieuwe zorgverzekerden heeft Univé een kennismakingsaanbod: het eerste jaar 10% korting op de basisverzekering. De maandpremie wordt dan verlaagd naar € 86,35. En als men daarnaast nog kiest voor het hoogste vrijwillig eigen risico (€ 500 bovenop de wettelijke € 360,-) komt de premie uit op € 68,85.
De restitutievariant - de Univé Zorg Vrij polis - komt door de premiedaling uit op € 99,95 per maand. De premies van de aanvullende verzekeringen stijgen gemiddeld licht, maar bij de Extra Zorgpolis Goed en de Tand Goed is sprake van een kleine premiedaling.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.