Ads Top

Knab wint internationale Celent Digital Bank Award 2015

Online bank Knab heeft de Celent Digital Bank Award 2015 gewonnen. Het is daarmee de eerste Nederlandse bank die deze onderscheiding wint.

Deze internationale prijs wordt sinds acht jaar uitgereikt aan banken die zich onderscheiden in het effectief toepassen van technologie op een specifiek gebied. Celent is een van de leidende onderzoek- en adviesbureaus voor bedrijven in de financiële sector wereldwijd. René Frijters, oprichter en directeur van Knab, nam de Award gistermiddag in New York in ontvangst tijdens een bijeenkomst waar alle kanshebbers van over de hele wereld bijeen waren.

De Celent Model Banking Awards zijn gericht op de beste voorbeelden ter wereld waarbij technologie wordt ingezet om banken beter tegemoet te laten komen aan de vraag van de markt. René Frijters vanuit New York: “Dat we in Nederland opvallen door een totaal andere aanpak is bekend. Maar dat we ook internationaal worden gezien als een vooruitstrevende bank is heel bijzonder. Want overal ter wereld worden 100% online banken opgericht. En ze zetten overal de bankensector in beweging. Mooi om te zien dat wij als kleine speler ook internationaal worden geprezen om onze innovatieve aanpak. Knab werkt overigens helemaal niet vanuit de gedachte ‘technology first’. We willen bankieren makkelijker, leuker en slimmer maken. En de techniek maakt dat mede mogelijk.”

 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.