Ads Top

Arjen Schouten nieuwe CFRO Univé

Arjen Schouten is per 1 juli door de Ledenraad, in de functie van Chief Financial & Risk Officer (CFRO), benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Coöperatie Univé U.A.

Momenteel maakt Schouten sinds 2017 als CFRO deel uit van het bestuur van ABN AMRO Verzekeringen. Hij startte zijn loopbaan bij PwC en bekleedde daarna diverse managementfuncties op het gebied van financiën en risicomanagement bij o.a. NIBC en SNS Reaal. Bij Univé wordt Schouten onderdeel van de Raad van Bestuur van de coöperatie, die verder bestaat uit Ellen Peper (Chief Transformation Officer) en voorzitter Ron Bavelaar.

2 opmerkingen:

 1. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.