Ads Top

BUX versnelt Europese uitrol met investering van $80 miljoen en nieuwe CEO

 

BUX heeft 80 miljoen dollar opgehaald bij een groep investeerders om de Europese expansie te versnellen. De nieuwe investeringsronde werd geleid door Prosus Ventures en Tencent.

Endeit Capital, ABN Amro Ventures, Citius en Optiver namen ook deel aan de ronde. Ook bestaande aandeelhouders HV Capital en Velocity Capital Fintech Ventures deden evenals in vorige ronden weer mee.

Na een succesvolle lancering van BUX Zero in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en België in 2020, wordt de internationale uitbreiding in 2021 voortgezet.

De afgelopen drie maanden zag BUX Zero het totale aangehouden vermogen verdubbelen. Het aantal actieve gebruikers verzesvoudigde gedurende 2020. Lage rentes op spaartegoeden, een afkavelend pensioenstelsel door de vergrijzing, en de flexibilisering van de arbeidsmarkt, zorgen onder de jongere generaties voor een groeiende belangstelling voor beleggen.

Yorick Naeff wordt de nieuwe CEO van BUX. Yorick, momenteel COO, was vanaf de start van het bedrijf verantwoordelijk voor alle operationele werkzaamheden. Hij volgt oprichter Nick Bortot op, die lid wordt van de raad van bestuur en in die hoedanigheid nauw bij BUX blijft betrokken.

2 opmerkingen:

 1. Hallo en welkom bij Spotcap Global Financial Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een Duitser en bied allerlei soorten leendiensten aan

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  We bieden allerlei leendiensten aan (Persoonlijke lening, Zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en daarnaast kunt u tot 15 miljoen euro lenen en verstrekken we leningen tegen een lage rente van 3% per jaar. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  Ik erken het feit dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente, onvoldoende onderpand, verhouding tussen schulden en inkomen, lage kredietwaardigheid of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties afronden waar en wanneer u maar wilt

  We bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & we zullen u onmiddellijk helpen

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.