Ads Top

Klacht Indonesische Bankwijzer tegen ING vanwege financiering nieuwe kolencentrale

Vandaag dient de Indonesische Eerlijke Bankwijzer, Responsibank, een formele klacht in tegen ING omdat de bank met 592 miljoen dollar een nieuwe, tweede kolencentrale in Indonesië financiert. De kolencentrales, Cirebon 1 en 2, hebben geleid tot schade aan het milieu, schending van mensenrechten en corruptie.

ING financierde ook kolencentrale Cirebon 1 met 60 miljoen dollar en verstrekte daarnaast een lening van 182 miljoen dollar aan Marubeni, een van de bedrijven die Cirebon 2 bouwen.

Volgens Ah Maftuchan, coördinator Responsibank Indonesia, is ING medeverantwoordelijk voor de 'uitstoot van giftige stoffen in het milieu, schade voor boeren en vissers en doden door luchtverontreiniging. Iedere nieuwe kolencentrale in Indonesië leidt tot gemiddeld 600 extra doden per jaar.'

De klacht tegen ING is ingediend door Responsibank, de Indonesische Eerlijke Bankwijzer, die bestaat uit een coalitie van 13 Indonesische NGO’s. Responsibank is onderdeel van Fair Finance International, waar ook de Nederlandse Eerlijke Bankwijzer deel van uitmaakt. De klacht is gericht aan Steven van Rijswijk, CEO van ING.

2 opmerkingen:

 1. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.