Ads Top

Vastgoedfinancieringstak ING helpt klanten bij verduurzaming panden

Ook voor de vastgoedsector is de noodzaak tot verduurzaming onomkeerbaar vanwege het Klimaatakkoord van Parijs en de daaruit voorkomende regelgeving.

De nieuwe Energielabel-regelgeving stelt dat kantoorgebouwen in 2023 minstens een energielabel C moeten hebben om nog verhuurd te mogen worden. Om professionele vastgoedbeleggers met zowel kantoorpanden als ander commercieel vastgoed met een energielabel D tot G te helpen, biedt ING Real Estate Finance (ING REF) een rentetarief van 1% op de lening voor de verduurzaming als deze vastgoedeigenaren in één keer de sprong naar energielabel A willen maken. Dat is gemiddeld genomen al snel 1,5% korting ten opzichte van het normale rentetarief. Hiermee wil ING REF commerciële vastgoedklanten over de streep te trekken om direct te verduurzamen richting een energielabel A. In 2030 wil ING REF zijn gehele gefinancierde commerciële vastgoedportefeuille voorzien hebben van een energielabel A.

Om professionele vastgoedbeleggers te stimuleren verder te verduurzamen vernieuwt ING Real Estate Finance haar 5-stappen verduurzamingsplan dat zich bij veel klanten al bewezen heeft. Met een verbetering naar een energielabel C voldoen kantoorgebouwen aan de regelgeving om vanaf 2023 verhuurd te mogen worden. Echter ING REF helpt met het vernieuwde 5-stappen verduurzamingsplan haar bestaande klanten nu actief bij het verbeteren van hun vastgoed naar energielabel A. Dit is voor veel panden de eerste echte stap richting de Parijse klimaatdoelstellingen (Paris Proof) in 2050. Professionele vastgoedbeleggers die al klant zijn bij ING REF, kunnen de verduurzamingsmaatregelen richting een energielabel A voor 100% gefinancierd krijgen tegen 1% rente per jaar met een maximale looptijd van 5 jaar.
 
Het nieuwe 5-stappenplan voor panden met een energielabel D tot G werkt als volgt:
 
Stap 1
Met het aanvragen van de verduurzamingsfinanciering wordt op verzoek van ING een plan van aanpak voor de klant opgesteld. Daar wordt subsidieadvies aan toegevoegd en eventueel nog een juridisch advies.
 
Stap 2
De klant krijgt een 100% financiering op de verduurzamingsinvestering tegen 1% rente per jaar en met een looptijd van 5 jaar.*

Stap 3
Daarna gaat de klant aan de slag met de verduurzaming van het pand. Heeft de klant hierbij hulp nodig, dan brengt ING de klant vrijblijvend in contact met haar gespecialiseerde partners op verduurzamingsadvies.
 
Stap 4
Zodra de verduurzamingswerkzaamheden zijn afgerond, ontvangt de klant gratis van ING een officieel afgemeld NTA 8800 energielabel. Bovendien krijgt de klant de ING Energierobot aangeboden om aan het pand te koppelen. Met behulp van de ING Energierobot kan naast het theoretisch verbruik ook het werkelijk energieverbruik worden teruggedrongen. Het inzichtelijk maken van het energieverbruik, moet uiteindelijk leiden tot minder verbruik, lagere kosten en CO2-reductie.

Stap 5
Samen met de klant plant ING een boom om de samenwerking op verduurzaming te markeren en een bijdrage te leveren aan compensatie van de CO2 uitstoot.

3 opmerkingen:

 1. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LENDINGTREE® LENINGEN INC.

  Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te betalen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen op de loer liggen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

  Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.

  Neem vandaag nog contact met ons op via.

  E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
  E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)
  Website: http://www.landingtree.com

  Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.