Ads Top

De Volksbank gaat negatieve rente rekenen op particuliere rekeningen vanaf € 100.000

Vanaf 1 juli 2021 brengen de merken van de Volksbank: SNS, ASN Bank en RegioBank 0,5 procent rente per jaar in rekening over het deel van het saldo dat hoger is dan 100.000 euro. De negatieve rente wordt berekend per afzonderlijke particuliere betaal-, spaar- en beleggingsrekening. De grens was eerder gesteld op 250.000 euro.

De wijziging wordt doorgevoerd vanwege de aanhoudende lage en negatieve rentes in de financiële markt. De Volksbank betaalt in veel gevallen een rentevergoeding over het spaargeld dat bij financiële instellingen, zoals de Europese Centrale Bank is ondergebracht.

Ondanks de historisch lage rente blijven klanten sparen. De Volksbank en haar bankmerken SNS, ASN Bank en RegioBank hechten er waarde aan dat klanten kunnen blijven sparen voor het aanhouden van buffers voor onvoorziene uitgaven.

Particulieren ontvangen tot een saldo van 25.000 euro variabele rente van 0,01 procent.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.