Ads Top

Eerste health and fitness creditcard ter wereld


De Britse fintech Railsbank en Amerikaans gezondheidsplatform Paceline werken samen aan de allereerste gezondheid- en welzijnscreditcard ter wereld.

Met de creditcard, die wordt uitgegeven onder het merk Paceline, kunnen klanten van Paceline profiteren van cashback acties op basis van hun lichaamsbeweging en uitgaven. Zo krijgen ze bijvoorbeeld korting bij merken als Amazon, Starbucks, Target en Athleta.

In Nederland neemt het gebruik van sport- en beweegapps gestaag toe. Zo explodeerde de app ‘Ommetje’ door de coronacrisis en zetten steeds meer bedrijven de Nederlandse app ‘It’s My Life’ in, waarmee gebruikers digitale Fitcoins kunnen verdienen door te bewegen en die vervolgens uitgeven aan (korting op) gezondheidsproducten en -diensten. Maar een gezondheidsapp die een eigen creditcard verstrekt is de Nederlandse markt nog vreemd.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.