Ads Top

Onderzoek: Ruim 3,5 miljoen Nederlanders overwegen te investeren in Bitcoin

Zo'n 700.000 Nederlanders hebben bitcoins. Hiervan is liefst 62 procent het afgelopen jaar pas ingestapt en de helft geeft aan minimaal 1000 euro (gelijk aan 0,020 Bitcoin) te hebben geïnvesteerd.

Nagenoeg alle Nederlanders zijn bekend met de Bitcoin en 25 procent geeft aan het investeren in de Bitcoin te overwegen. Er wordt zelfs door 14 procent aangegeven het komende jaar zeker, dan wel zeer waarschijnlijk de eerste belegging in bitcoins te gaan doen.

Bitdoindienstverlener Bitvavo ziet sinds januari dit jaar een flinke toename in het aantal mensen dat investeert in Bitcoin.

Het onderzoek werd in maart 2021 uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect onder een representatieve steekproef van 1020 respondenten in de leeftijd van 18 jaar en ouder.

1 opmerking:

  1. Geweldig handelsplatform, gemakkelijk te gebruiken en snel op te nemen met bitcoins, bankrekening, PayPal, skrill enz. Ik heb dit platform gebruikt in combinatie met de meest aanbevolen forexstrategie en binaire optiehandel op internet van Carlos Ellison en tot nu toe heb ik geen klachten en verdien ik wekelijks bijna $ 5000- $ 8000. Hij is echt geweldig, de beste in zijn vak en uniek onder andere, ik ben dankbaar en wil dat jullie allemaal meedoen aan zijn goede werken. Neem contact met hem op via whatsapp: +12166263236
    E-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.