Ads Top

Onderhandelplan voor belastingverdragen 2021

Nederland onderhandelt voortdurend met andere landen over (nieuwe) belastingverdragen.

In 2021 zal Nederland proberen de gesprekken voort te zetten met Andorra, Bangladesh, België, Brazilië, Marokko, Mozambique, Oeganda, Portugal, Rusland, Senegal, Sri Lanka. Verder zal Nederland proberen nieuwe (her)onderhandelingen te starten met Bahrein, Barbados, Moldavië, de Verenigde Arabische Emiraten (aanpassing bestaande verdragen) en Ecuador (nog geen bestaand verdrag).

Binnen het Koninkrijk zal Nederland in 2021 gesprekken over een nieuwe belastingregeling voortzetten met Aruba en Curaçao. Daarnaast beoogt Nederland gesprekken over de belastingregeling met Sint Maarten te starten.

Bedrijven en burgers die beschikken over fiscale informatie die van belang kan zijn voor de lopende of voorgenomen onderhandelingen worden uitgenodigd om schriftelijk contact op te nemen met het Ministerie van Financiën (Directie Internationale Zaken en Verbruiksbelastingen, Afdeling Internationale Zaken, Postbus 20201, 2500 EE Den Haag). Het ministerie kan die informatie vervolgens betrekken bij de onderhandelingen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.