Ads Top

Onderhandelplan voor belastingverdragen 2021

Nederland onderhandelt voortdurend met andere landen over (nieuwe) belastingverdragen.

In 2021 zal Nederland proberen de gesprekken voort te zetten met Andorra, Bangladesh, België, Brazilië, Marokko, Mozambique, Oeganda, Portugal, Rusland, Senegal, Sri Lanka. Verder zal Nederland proberen nieuwe (her)onderhandelingen te starten met Bahrein, Barbados, Moldavië, de Verenigde Arabische Emiraten (aanpassing bestaande verdragen) en Ecuador (nog geen bestaand verdrag).

Binnen het Koninkrijk zal Nederland in 2021 gesprekken over een nieuwe belastingregeling voortzetten met Aruba en Curaçao. Daarnaast beoogt Nederland gesprekken over de belastingregeling met Sint Maarten te starten.

Bedrijven en burgers die beschikken over fiscale informatie die van belang kan zijn voor de lopende of voorgenomen onderhandelingen worden uitgenodigd om schriftelijk contact op te nemen met het Ministerie van Financiën (Directie Internationale Zaken en Verbruiksbelastingen, Afdeling Internationale Zaken, Postbus 20201, 2500 EE Den Haag). Het ministerie kan die informatie vervolgens betrekken bij de onderhandelingen.

2 opmerkingen:

 1. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.