Ads Top

BNG Bank draagt drie nieuwe commissarissen voor

De Raad van Commissarissen van BNG Bank draagt Karin Bergstein, Leonard Geluk en Femke de Vries voor als lid van de Raad van Commissarissen (RvC).

Karin Bergstein (1967) heeft verschillende functies vervuld bij ING, waaronder als lid van het directieteam van ING Bank Nederland, en is lid geweest van de Raad van Bestuur van a.s.r. Vanuit deze functies heeft zij veel ervaring in de financiële en bancaire sector, waaronder met kredietverlening. M

Leonard Geluk (1970) is wethouder Jeugd & Onderwijs geweest bij de gemeente Rotterdam, en is daarna voorzitter van het College van Bestuur geweest bij achtereenvolgens ROC Midden Nederland en De Haagse Hogeschool. Vanaf 1 april 2020 is hij algemeen directeur bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Vanuit zijn eerdere en huidige functies heeft de heer Geluk ruime kennis van decentrale overheden en onderwijs, twee voor BNG Bank belangrijke klantsectoren. Na benoeming zal de heer Geluk plaatsnemen in het HR Committee en de Remuneratiecommissie.

Femke de Vries (1972) heeft ruime ervaring op de gebieden toezicht, risicomanagement en compliance, en gedrag en cultuur. Mevrouw De Vries is werkzaam geweest in verschillende functies bij De Nederlandsche Bank, waaronder als directeur van de Divisie Toezicht Expertisecentra en als Secretaris-Directeur. Vervolgens is ze lid geweest van het bestuur van de Autoriteit Financiële Markten. Momenteel is mevrouw De Vries werkzaam als managing partner bij &samhoud consultancy en lid van het bestuur van &samhoud groep. Daarnaast is zij bijzonder hoogleraar Toezicht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op basis van haar ervaring in toezicht, risicomanagement en compliance zal mevrouw De Vries na benoeming zitting nemen in het Risk Committee.

1 opmerking:

  1. Geweldig handelsplatform, gemakkelijk te gebruiken en snel op te nemen met bitcoins, bankrekening, PayPal, skrill enz. Ik heb dit platform gebruikt in combinatie met de meest aanbevolen forexstrategie en binaire optiehandel op internet van Carlos Ellison en tot nu toe heb ik geen klachten en verdien ik wekelijks bijna $ 5000- $ 8000. Hij is echt geweldig, de beste in zijn vak en uniek onder andere, ik ben dankbaar en wil dat jullie allemaal meedoen aan zijn goede werken. Neem contact met hem op via whatsapp: +12166263236
    E-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.