Ads Top

ABN AMRO verkoopt portefeuille TCF-leningen

ABN AMRO gaat een leningenportefeuille van Trade & Commodity Finance (TCF) verkopen met een een totaal volume van zo’n 0,9 miljard euro.

De klanten die bij deze transactie betrokken zijn, hebben hiervoor hun goedkeuring gegeven. Met de verkoop komt de bank een stap dichterbij de volledige afbouw van de activiteiten van TCF wereldwijd, zoals in augustus 2020 aangekondigd. Na deze transactie zal de bank 70% van de TCF exposure hebben afgebouwd.

De impact van de transactie op de resultaten van de bank is beperkt; op de kapitaalratio’s zal de verkoop een netto positieve invloed hebben.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.