Ads Top

KBC neemt de Bulgaarse activiteiten van Raiffeisen Bank International over

KBC Bank en de in Oostenrijk gevestigde Raiffeisen Bank International hebben onlangs een akkoord bereikt over de overname door KBC van 100% van de aandelen van Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD, dat de Bulgaarse bankactiviteiten van RBI omvat.

De transactie omvat ook 100%-dochterbedrijven van Raiffeisenbank (Bulgaria): Raiffeisen Leasing Bulgaria, Raiffeisen Asset Management (Bulgarije), Raiffeisen Insurance Broker (die de leasing- en bedrijvenklanten van Raiffeisenbank (Bulgaria) bedient) en Raiffeisen Service.

De transactie zal vanaf het eerste jaar voor een groei van de winst per aandeel zorgen. De overnameprijs vertegenwoordigt 1,64 keer de geschatte materiële boekwaarde van het overnamedoelwit in 2022 en een koers-winstverhouding van 13x (op basis van de geschatte winst in 2022).

De transactie moet nog worden goedgekeurd door de toezichthouders en zal naar verwachting wordt afgerond tegen medio 2022.

1 opmerking:

 1. LENINGAANBIEDING VAN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen via Novelty Finance Inc.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - Stuur een mail naar [noveltyfinances@gmail.com] of bel / WhatsApp via: +447915601531]

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 5 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, het enige wat u hoeft te doen is ons uw leningaanvraag te sturen via:
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/Telegram: +447915601531
  Telefoon: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.