Ads Top

InsingerGilissen-CEO Peter Sieradzki wordt opgevolgd door Frank Koster

Frank Koster is per 1 januari 2022 de nieuwe topman van vermogensbeheerder InsingerGilissen en volgt daarmee de Zuid-Afrikaan Peter Sieradzki op. Sieradzki – sinds 2017 de CEO van de vermogensbeheerder – gaat met pensioen.

Koster kan bogen op ruim 25 jaar ervaring in de internationale financiële sector. Tot voor kort was Koster CEO van AXA in België en had hij zitting in AXA’s Group Executive Committee. Daarvoor was Koster CEO van ING Insurance Asia-Pacific.

1 opmerking:

  1. Grote of onverwachte uitgaven kunnen iedereen besluipen. Het krijgen van een persoonlijke lening voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder een slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in heel Europa? Het antwoord is CREDITMUTEL via creditmutelhome@gmail.com!

    Als er onverwachte uitgaven voor de deur verschijnen, laat CREDITMUEL u dan helpen dekking te vinden. Een lening van deze geweldige organisatie kan de oplossing zijn die u nodig heeft om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de uitgaven van het dagelijks leven zich opstapelen. Vandaag is er een perfecte oplossing aan u aangeboden, vraag vandaag nog een lening aan van 3.000 tot 5.000.000 euro met een jaarlijkse rentevoet van 5%. Grijp die kans meteen en neem contact op met onze snelle reactiemail via creditmutelhome@gmail.com. Wij zijn altijd geopend.

    Het leven kan moeilijk zijn en daarom zijn we hier om de druk te verminderen. Een lening aangaan via CRREDITMUTEL is supersnel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, autolening of zakelijke lening, ons doel is om de beste online lening van Europa te zijn. Ervaar een nieuwe en betere manier om een ​​lening aan te gaan wanneer u contact met ons opneemt via creditmutelhome@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.