Ads Top

DNB: Rabo moet Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft) naleven

Rabobank heeft op 12 oktober een voorgenomen aanwijzing ontvangen van De Nederlandsche Bank (DNB). Hierin draagt DNB Rabobank op de gebreken in de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft) te herstellen.

Het gaat vooral om de uitvoering, vastlegging en uitbesteding van het cliëntenonderzoek, transactiemonitoring en melding van ongebruikelijke transacties. .

De voorgenomen aanwijzing volgt op de Last onder Dwangsom (LoD), die DNB in september 2018 heeft opgelegd aan Rabobank. Deze hield in dat alle Know Your Customer (KYC)-verbeteringen tot resultaat moesten hebben dat de gehele klantportefeuille van Rabobank Retail Nederland per 1 april 2020 zou voldoen aan de Wwft.

Rabobank maakte eerder dit jaar bekend dat DNB heeft geconcludeerd dat Rabobank niet had voldaan aan de eisen van de LoD en daarmee een dwangsom van 500.000 euro heeft verbeurd.

1 opmerking:

  1. Grote of onverwachte uitgaven kunnen iedereen besluipen. Het krijgen van een persoonlijke lening voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder een slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in heel Europa? Het antwoord is CREDITMUTEL via creditmutelhome@gmail.com!

    Als er onverwachte uitgaven voor de deur verschijnen, laat CREDITMUEL u dan helpen dekking te vinden. Een lening van deze geweldige organisatie kan de oplossing zijn die u nodig heeft om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de uitgaven van het dagelijks leven zich opstapelen. Vandaag is er een perfecte oplossing aan u aangeboden, vraag vandaag nog een lening aan van 3.000 tot 5.000.000 euro met een jaarlijkse rentevoet van 5%. Grijp die kans meteen en neem contact op met onze snelle reactiemail via creditmutelhome@gmail.com. Wij zijn altijd geopend.

    Het leven kan moeilijk zijn en daarom zijn we hier om de druk te verminderen. Een lening aangaan via CRREDITMUTEL is supersnel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, autolening of zakelijke lening, ons doel is om de beste online lening van Europa te zijn. Ervaar een nieuwe en betere manier om een ​​lening aan te gaan wanneer u contact met ons opneemt via creditmutelhome@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.