Ads Top

Bright Nabestaandenverzekering ontwikkeld met Dazure en Allianz

BrightPensioen lanceert de Bright Nabestaandenverzekering. Met deze verzekering kan een deelnemer zorgen dat zijn of haar nabestaanden altijd het totale pensioenbedrag, dat op de einddatum in de pensioenpot zou zitten, ontvangen als hij of zij eerder komt te overlijden.

Bij BrightPensioen gaat bij het overlijden van de deelnemer, de opgebouwde pensioenpot naar de nabestaanden. Daar is geen verzekering voor nodig. Maar bij voortijdig overlijden heeft de pensioenpot het doelkapitaal nog niet bereikt. Om dat aan te vullen is er nu de Bright Nabestaandenverzekering.
Naarmate een pensioenpot groeit, wordt het bedrag dat je moet bijverzekeren kleiner. Daarvoor kun je het verzekerde bedrag tussentijds op elk moment (kosteloos) verlagen. Hierdoor wordt de premie steeds lager.

Er kan gekozen worden voor een verzekerd bedrag vanaf 25.000 euro. Het maximale verzekerd bedrag is 500.000 euro. Er kan tussentijds worden gekozen voor een ander verzekerd bedrag, naarmate de pensioenpot groeit of als de persoonlijke situatie verandert. Op deze manier zijn de nabestaanden altijd goed verzekerd, en betaalt de deelnemer nooit te veel.

De Bright Nabestaandenverzekering is ontwikkeld in samenwerking met Dazure en Allianz.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.