Ads Top

Elisabeth Bourqui benoemd tot lid Raad van Commissarissen van Athora Netherlands

Op voordracht van de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands N.V. (Athora Netherlands), heeft de aandeelhouder Elisabeth Bourqui per 16 november benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands en haar verzekeringsdochters. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft de benoeming goedgekeurd.

Elisabeth Bourqui (1975) heeft verschillende bestuurs- en senior managementfuncties bekleed in de pensioen-, vermogensbeheer- en consultancysector, onder meer bij ABB Group en Mercer. Elisabeth is momenteel CEO en medeoprichter van Berg Capital Management, een beleggingsadvieskantoor. Zij is daarnaast lid van de Raad van Bank Vontobel, Voorzitter en lid van de Raad van Bestuur van Helsana HealthInvest AG en bestuurslid bij Banque Cantonale Neuchâteloise. Elisabeth heeft een masterdiploma in de wiskunde en is gepromoveerd in de financiële wiskunde aan de Swiss Federal Institute of Technology in Zurich.

Met ingang van 16 november bestaat de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands uit de volgende leden: Roderick Munsters (Chairman), Pierre Lefèvre, Hanny Kemna, Floris Deckers, Michele Bareggi en Elisabeth Bourqui.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.