Ads Top

Elisabeth Bourqui benoemd tot lid Raad van Commissarissen van Athora Netherlands

Op voordracht van de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands N.V. (Athora Netherlands), heeft de aandeelhouder Elisabeth Bourqui per 16 november benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands en haar verzekeringsdochters. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft de benoeming goedgekeurd.

Elisabeth Bourqui (1975) heeft verschillende bestuurs- en senior managementfuncties bekleed in de pensioen-, vermogensbeheer- en consultancysector, onder meer bij ABB Group en Mercer. Elisabeth is momenteel CEO en medeoprichter van Berg Capital Management, een beleggingsadvieskantoor. Zij is daarnaast lid van de Raad van Bank Vontobel, Voorzitter en lid van de Raad van Bestuur van Helsana HealthInvest AG en bestuurslid bij Banque Cantonale Neuchâteloise. Elisabeth heeft een masterdiploma in de wiskunde en is gepromoveerd in de financiële wiskunde aan de Swiss Federal Institute of Technology in Zurich.

Met ingang van 16 november bestaat de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands uit de volgende leden: Roderick Munsters (Chairman), Pierre Lefèvre, Hanny Kemna, Floris Deckers, Michele Bareggi en Elisabeth Bourqui.

2 opmerkingen:

 1. LENINGAANBIEDING VAN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen via Novelty Finance Inc.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - Stuur een mail naar [noveltyfinances@gmail.com] of bel / WhatsApp via: +447915601531]

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 5 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, het enige wat u hoeft te doen is ons uw leningaanvraag te sturen via:
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/Telegram: +447915601531
  Telefoon: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I must testify with you here that your content is outstanding and straight to the point with no complications which makes understanding more better and faster please keep up with such intellectual informations. i also got some usefull informations about getting a Fake Canadian Passport or Real Canadian passport which can be really useful

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.