Ads Top

Nederlandse Van Lanschot vanaf nu met Apple Pay


Vanaf vandaag biedt Van Lanschot ook ondersteuning voor Apple Pay. In september kondigde de bank al aan dat die mogelijkheid er zat aan te komen.

Van Lanschot richt zich voornamelijk op vermogende particulieren en ondernemers.

Met de toevoeging van Van Lanschot en de merken van de Volksbank, omarmen alle banken intussen Apple Pay. Uitzondering is Triodos. Op haar website zegt de bank dat ze die mogelijkheid ‘nog niet bieden’. Ook op Twitter geeft de bank aan dat het nog niet bekend is of het gaat komen.

1 opmerking:

  1. Grote of onverwachte uitgaven kunnen iedereen besluipen. Het krijgen van een persoonlijke lening voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder een slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in heel Europa? Het antwoord is CREDITMUTEL via creditmutelhome@gmail.com!

    Als er onverwachte uitgaven voor de deur verschijnen, laat CREDITMUEL u dan helpen dekking te vinden. Een lening van deze geweldige organisatie kan de oplossing zijn die u nodig heeft om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de uitgaven van het dagelijks leven zich opstapelen. Vandaag is er een perfecte oplossing aan u aangeboden, vraag vandaag nog een lening aan van 3.000 tot 5.000.000 euro met een jaarlijkse rentevoet van 5%. Grijp die kans meteen en neem contact op met onze snelle reactiemail via creditmutelhome@gmail.com. Wij zijn altijd geopend.

    Het leven kan moeilijk zijn en daarom zijn we hier om de druk te verminderen. Een lening aangaan via CRREDITMUTEL is supersnel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, autolening of zakelijke lening, ons doel is om de beste online lening van Europa te zijn. Ervaar een nieuwe en betere manier om een ​​lening aan te gaan wanneer u contact met ons opneemt via creditmutelhome@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.