Ads Top

eToro voegt nieuwe cryptoproducten toe

eToro, het wereldwijde multi-asset investeringsplatform, heeft vier nieuwe cryptoassets toegevoegd. Met de introductie van SushiSwap (SUSHI), Chiliz ($CHZ), Axie Infinity (AXS) en Quant (QNT) bestaat het aanbod van eToro nu uit 40 cryptoassets.
 
SushiSwap (SUSHI) fungeert als governance token en crypto-exchange. Beleggers sluiten transacties zonder tussenpersoon (zoals een administrateur).
 
Chiliz ($CHZ) is een digitale munt voor sport en entertainment en wordt gebruikt door fans van ’s werelds grootste sportteams. Deze sportfans kunnen hun $CHZ tokens beleggen in speciale sportweddenschappen en krijgen beloningen toegekend op basis van de plaatsing van hun favoriete live sportevenement.
 
Axie Infinity (AXS) is een op Pokemon-geïnspireerde blockchain videogame. Spelers kunnen tokens verdienen met goede gameplay, terwijl tokenhouders het in-game universum helpen vormgeven en bepalen hoe het platform werkt.
 
Quant (QNT) maakt het makkelijker om applicaties te draaien op meerdere servers en overbrugt de kloof tussen verschillende blockchains. QNT helpt beleggers speciale programma's te gebruiken die op het Quant-netwerk draaien, ongeacht de locatie van de server. Beleggers moeten er wel rekening mee houden dat dit een hard-capped crypto is, wat betekent dat er slechts een beperkt aanbod beschikbaar is.

Alle cryptoassets hebben whitepapers waarin de use case uitgebreid beschreven wordt.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.