Ads Top

'Gros particuliere beleggers kiest verkeerde broker'

Particuliere beleggers zijn met hun beleggingen beter af bij nieuwe gespecialiseerde brokers dan bij de grootbanken. Op de belangrijkste selectiecriteria - de prijs per order, handelsmogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid, beleggingsinformatie en klantenservice - geven de specialisten de meeste grootbanken het nakijken.

Van alle banken en brokers is nieuwkomer MEXEM op bijna alle fronten de absolute winnaar. Toch kiezen particuliere beleggers lang niet altijd voor een gespecialiseerde broker, zo blijkt uit het 9e Nederlandse Brokeronderzoek van Beleggen.com naar de (online) effectendienstverlening van ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, BinckBank, MEXEM, Lynx, Bux, Easybroker en DeGiro.
   
MEXEM scoort op bijna alle terreinen een rapportcijfer 9. Alleen de gebruiksvriendelijkheid van het platform blijft iets achter met een 8. Ook de klantenservice van de broker is opvallend goed. Omdat de nieuwkomer ook de concurrentie op prijs aangaat, dalen de (gemiddelde) transactiekosten voor de particuliere beleggers nog steeds. Lynx en BinckBank eindigen op afstand als nummers twee (gemiddeld een 8) en drie (gemiddeld een 7), waarbij Lynx uitblinkt in klantenservice. BinckBank, ooit luis in de pels van de grootbanken, scoort op prijs een zware onvoldoende en neemt steeds meer het gedrag van diezelfde grootbanken over. DeGiro behoort met een 6,5 tot de middenmoot en scoort vooral op klantenservice onvoldoende.        

De grootbanken blijven net als voorgaande jaren onvoldoendes scoren. Vooral op klantenservice, de prijs per order, beleggingsinformatie en de gebruiksvriendelijkheid. Absolute verliezer op klantenservice is Bux met een rapportcijfer 3. BUX laat overal flinke steken vallen en komt niet hoger dan een 1,8. Rabobank scoort met een 9 wel goed op klantenservice en haalt hierdoor gemiddeld nog net een voldoende (5,6). ABN Amro (5,4) en ING (5,8) zitten tevens in de achterhoede, net achter Easybroker met een 6,7.

2 opmerkingen:

 1. LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
  bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grote of onverwachte uitgaven kunnen iedereen besluipen. Het krijgen van een persoonlijke lening voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder een slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in heel Europa? Het antwoord is CREDITMUTEL via creditmutelhome@gmail.com!

  Als er onverwachte uitgaven voor de deur verschijnen, laat CREDITMUEL u dan helpen dekking te vinden. Een lening van deze geweldige organisatie kan de oplossing zijn die u nodig heeft om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de uitgaven van het dagelijks leven zich opstapelen. Vandaag is er een perfecte oplossing aan u aangeboden, vraag vandaag nog een lening aan van 3.000 tot 5.000.000 euro met een jaarlijkse rentevoet van 5%. Grijp die kans meteen en neem contact op met onze snelle reactiemail via creditmutelhome@gmail.com. Wij zijn altijd geopend.

  Het leven kan moeilijk zijn en daarom zijn we hier om de druk te verminderen. Een lening aangaan via CRREDITMUTEL is supersnel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, autolening of zakelijke lening, ons doel is om de beste online lening van Europa te zijn. Ervaar een nieuwe en betere manier om een ​​lening aan te gaan wanneer u contact met ons opneemt via creditmutelhome@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.