Ads Top

MKB-Nederland en Rabobank stimuleren duurzame innovaties

Steeds meer ondernemers willen niet alleen groeien met hun bedrijf, maar ook actief bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs willen Rabobank en MKB-Nederland pioniers op dit vlak een podium bieden voor een vliegende start en helpen van hun innovatie een succes te maken. De inschrijving voor de prijs is nu geopend.

Rabo Duurzame Innovatieprijs is bedoeld voor ondernemers die met hun innovatie durven op te staan om de maatschappij beter te maken. Ze laten de maatschappij kennis maken met haalbare en rendabele innovaties, in de laatste ontwikkelingsfase, en met maatschappelijke impact. De prijs is een stimulans om van hun innovatie een succes te maken.

De winnaar krijgt een geldbedrag van 20.000 euro en kan deelnemen aan een speciaal accelerator programma van Yes!Delft. Een deskundige jury, waarin ook MKB-Nederland is vertegenwoordigd, zal de inzendingen beoordelen.

Ook het publiek kan stemmen op hun favoriete innovatie bij de laatste 12 finalisten. De winnaar van deze publieksprijs ontvangt van MKB-Nederland een cheque om deel te nemen aan een masterclass van de MalieAcademy van VNO-NCW en MKB-Nederland. Voorzitter Jacco Vonhof zal deze overhandigen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.