Ads Top

Peaks biedt inzicht in financiële toekomst met ‘Zie je potentie’

Peaks, de app om eenvoudig vermogen mee op te bouwen, heeft financiële planning een nieuw jasje gegeven. De nieuwe functionaliteit ‘Zie je potentie’ geeft up-to-date inzicht in de verwachte toekomstige waarde van de beleggingen van klanten. Hij analyseert het inleggedrag van klanten en laat zien waar dat in de toekomst toe zou kunnen leiden. Daardoor kunnen klanten op ieder moment eenvoudig zien of ze een kans hebben hun beleggingsdoelen te bereiken en welke resultaten verschillende inleg- en beleggingskeuzes mogelijk kunnen opleveren.

Vaak zijn tools voor financieel inzicht niets meer dan een rekensom die een gemiddeld rendement toepast op een maandelijkse of wekelijkse inleg. Dat kan behulpzaam zijn bij het beginnen met beleggen, maar de projectie is al snel niet meer correct doordat de waarde van beleggingen continu schommelt, de geplande inleg kan variëren en financiële doelen en ambities veranderen over tijd. Daarom is het handig om altijd op de hoogte te zijn van je positie en de mogelijke toekomstscenario’s. Peaks heeft als doel om vermogensopbouw zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk te maken en heeft daarom de nieuwe functionaliteit ‘Zie je potentie’ geïntroduceerd.

De nieuwe functie van Peaks houdt op de achtergrond bij hoe je als persoon inlegt en past dat toe op de projectie van de toekomstige waarde van je beleggingen. Hij houdt onder andere bij hoeveel je inlegt, met welke regelmaat je dat doet, in welk portfolio je belegt en laat op basis daarvan zien wat je mogelijk kan bereiken in verschillende marktscenario’s. Het maakt daarmee inzichtelijk of je jouw financiële ambities kunt realiseren en wat daarvoor nodig is. Hierdoor kunnen klanten van Peaks op elk moment zien hoe ze onderweg zijn naar het bereiken van hun doelen en binnen welk tijdbestek ze kunnen verwachten die te bereiken met de huidige rendementen van de Peaks portfolio's.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.