Ads Top

Mastercard partnert met Live Nation en geeft kaarthouders exclusieve voordelen bij concerten

Mastercard kondigt een meerjarige samenwerking aan met Live Nation, 's werelds grootste live entertainmentbedrijf. Live Nation produceert wereldwijd jaarlijks meer dan 40.000 concerten, in Nederland in onder andere in de Ziggo Dome en de AFAS Live. Muziek is een universele passie: 78% van de wereldwijde concertbezoekers beschouwt muziek als een fundamenteel onderdeel van henzelf.1

Met de samenwerking verbindt Mastercard meer dan 100 miljoen kaarthouders met hun grootste passie - muziek - door exclusieve toegang te bieden tot voorverkoopkaarten voor concerten, premium zitplaatsen.

Vanaf 1 januari2 hebben Mastercard-kaarthouders in 19 markten in Europa, Azië en Oceanië3 toegang tot deze voordelen via Priceless.com.

Deze samenwerking bouwt ook voort op Mastercards Priceless Planet Coalition, dat als doel heeft om 100 miljoen bomen te herstellen. De Priceless Planet Coalition wordt geleid door Conservation International en het World Resources Institute en zet bedrijven en consumenten aan tot actie om klimaatverandering tegen te gaan.

Samen met Mastercard zal Live Nation aan kaarthouders te mogelijkheid bieden om te doneren en een boom te herstellen wanneer ze concertkaartjes kopen tijdens Mastercard voorverkoopevenementen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.