Ads Top

Revolut lanceert Revolut Reader Nederland

Revolut lanceert Revolut Reader Nederland. Deze lichte kaartlezer is een nieuw product dat is ontworpen om elk type handelaar in staat te stellen om overal veilig betalingen te accepteren, zowel in een eigen fysieke winkel als op locatie.

Revolut Reader werd voor het eerst in juli 2022 op de markt gebracht in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, en werd daarna gelanceerd in verschillende andere landen, waaronder Spanje, Frankrijk, Italië en nu dus ook in Nederland.

Met concurrerende tarieven en transparante kosten is Revolut Reader gebouwd voor elke type bedrijf - groot of klein, ondernemer of groot bedrijf, beginnende handelaar of onestopshops - en dat in alle sectoren.

Revolut Reader vereenvoudigt persoonlijke betalingen door de acceptatie van directe, veilige transacties met debetkaarten, creditcards en contactloze betaalmethoden te vergemakkelijken. De batterij gaat lang mee zodat het apparaat de hele dag lang kan worden gebruikt en het is voorzien van slimme functies die kunnen voldoen aan de eisen van een groeiend bedrijf.

Deze functies omvatten bijvoorbeeld een catalogus waarin gebruikers hun producten of diensten kunnen aanmaken en personaliseren, en waar ze die makkelijk kunnen selecteren wanneer een klant ze wil kopen. Alle berekeningen worden automatisch uitgevoerd en de gegevens worden opgeslagen in het apparaat van de gebruiker. Bedrijven kunnen hun klanten aanrekenen in de 14 verschillende valuta’s die Revolut ondersteunt, zonder extra kosten.

Gebruikers kunnen betalingen accepteren, afwikkelen en opslaan, allemaal op één plek: óf hun Revolut Business-rekening óf hun Revolut Pro-rekening (een special ruimte voor freelancers in de Revolut-app. De betalingen worden in minder dan 5 seconden verwerkt en bovendien kan Revolut Reader worden gebruikt met andere POS-systemen die gebruikers al geïnstalleerd hebben, dankzij de inbegrepen SDK-/API-oplossing.

De betaalterminal wordt de eerste keer dat je deze verbindt met de Revolut Business-app of Revolut Pro-rekening automatisch ingesteld en je kunt er betalingen mee accepteren, afwikkelen en opslaan met één enkele account. Tevens gelden er concurrerende tarieven voor betalingen vergeleken met andere producten op de markt: voor betalingen met consumentenkaarten uit de EER gelden er kosten van 0,8% + € 0,02 per transactie en voor commerciële kaarten is dit 2,6% + € 0,02, inclusief een eenmalige betaling van € 49 voor de kaartlezer zelf, zonder maandelijkse kosten. Het apparaat wordt binnen vier werkdagen rechtstreeks bezorgd op het adres van de gebruiker. Voor klanten met een hoge omzet zijn er aangepaste prijzen beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.