Ads Top

Op zoek naar financiering en hulp bij jouw idee? Kom naar het FondsenFestival in Overijssel

Voor inwoners van Overijssel die een goed idee hebben, maar niet beschikken over de juiste middelen om dat uit te voeren, vindt op vrijdag 17 november het FondsenFestival plaats. In een wereld waar goede ideeën vaak struikelen over financiële obstakels, kan het FondsenFestival in Dalfsen als ontmoetingspunt voor initiatiefnemers en fondsen dienen.

Naast het ontmoeten van verschillende fondsen, waarmee men ook gericht kan speeddaten, kunnen bezoekers meerdere workshops volgen. Tijdens de workshops leren bezoekers hoe zij een perfect projectplan schrijven, krijgt men tips van fondsen hoe het beste een subsidie aan te vragen én komen bezoekers alles te weten over crowdfunding of het schrijven van een eigen communicatieplan. Er is ook een markt waar bezoekers kunnen spreken met fondsen, initiatievencoaches, ervaren bewonersinitiatieven en andere partijen die initiatiefnemers verder kunnen helpen.

Het FondsenFestival in Overijssel wordt georganiseerd door VSBfonds, Oranje Fonds, SamenSpeelFonds, Twents Noabers Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en de Haëlla Stichting en wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.