Ads Top

Worldline biedt nu Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in heel Nederland

Worldline biedt voortaan Tap to Pay op iPhone aan haar klanten in Nederland: winkeliers kunnen naadloos en veilig contactloze betalingen accepteren, waaronder contactloze credit- en debitcards, Apple Pay en andere digitale portemonnees, met alleen een iPhone en de Worldline Tap on Mobile iOS app. Er is geen extra hardware of betaalterminal nodig.

Eerder dit jaar heeft Worldline Tap To Pay op de iPhone mogelijk gemaakt voor bedrijven in Australië, met goede reacties van klanten. Dit is de eerste keer dat Worldline Tap To Pay op iPhone mogelijk maakt voor klanten in Europa, te beginnen in Nederland.

Apple's Tap to Pay op iPhone technologie maakt gebruik van de ingebouwde functies van de iPhone om de gegevens van bedrijven en klanten privé en veilig te houden. In volledige overeenstemming met alle voorschriften worden er geen gegevens van kaarthouders opgeslagen op het apparaat of op servers van Apple.

Bedrijven kunnen Worldline Tap on Mobile aanvragen via de Worldline website en vervolgens de Worldline Tap on Mobile iOS app downloaden uit de Apple App Store op een iPhone met iOS 16.4 of hoger.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.