Ads Top

Week van de Belegger trapt af met slag op de beursgong

Gedurende de Week van de Belegger (18 tot 25 november) wordt met landelijke activiteiten, inspirerende programma’s en bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis en informatie op het gebied van persoonlijke financiën. 

De focus van de ‘Week’ ligt op educatie en informatie. Het stelt een breed publiek in staat om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen en trends. De Week van de Belegger wordt vrijdag 25 november afgesloten met de BeleggersFair 2016 in de RAI Amsterdam. Hier worden tevens de Cashcow Awards voor de beste financials uitgereikt.

Het educatieve programma van de BeleggersFair heeft als thema ‘Ik weet waarin ik beleg in 2017’ en biedt nieuwe inzichten en visies voor beginnende en gevorderde beleggers. Onder leiding van Jort Kelder geven meer dan vijftig financiële zwaargewichten en beleggingsgoeroes acte de présence. Voor bezoekers is het een echte beleving met informatie, tips en interactiemomenten bestaande uit 3 plenaire sessies, 15 masterclasses en 14 snelcursussen. Naast demonstraties door exposanten is er infotainment bij de talkshows onder professionals, zijn er dé gouden tips van de goeroes, zijn er prijzen te winnen met de BeleggersQuiz en is er zelfs een live trading battle met echt geld. De Week van de Belegger zal op de BeleggersFair eindigen zoals deze begonnen is: met een slag op de beursgong.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.