Ads Top

Geld overmaken via stemherkenning met PayPal

Geld overmaken naar en ontvangen van vrienden en familie is al lange tijd een van de meest populaire activiteiten op PayPal. Vorig jaar hebben PayPal, Venmo en Xoom samen meer dan 41 miljard dollar aan peer-to-peer (P2P) transacties verwerkt. En met de feestdagen voor de deur, voorspelt PayPal dat er alleen al in de maand december meer dan 17 miljoen P2P-transacties zullen plaatsvinden.

Vanaf 10 november is het mogelijk om je PayPal-account te bedienen met behulp van Siri. Voor mensen met een iPhone en iPad met iOS 10 wordt het hierdoor makkelijker dan ooit om een betaling te doen. Met de nieuwe functie kunnen PayPal-gebruikers geld versturen door middel van een stemopdracht. Zeg simpelweg: 'Hé Siri, stuur €50 naar Daan de Jong via PayPal.'

De nieuwe toepassing wordt in verschillende talen aangeboden voor gebruikers in 29 landen, waaronder in: Australië, Oostenrijk, België (Frans en Nederlands), Brazilië, Canada (Engels en Frans), China, Denemarken, Finland (Fins), Frankrijk, Duitsland, Hong Kong (Kantonees), India, Israël (Hebreeuws), Italië, Japan, Maleisië (Maleis), Mexico, Nederland, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Rusland, Saoedi-Arabië (Arabisch), Singapore (Engels), Spanje, Zweden, Zwitserland (Frans, Duits en Italiaans), Thailand, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten (Arabisch) en de Verenigde Staten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.