Ads Top

Nu ook bij ING dagelijkse verwerking pingeld

Na Rabobank en ABN Amro eerder dit jaar, volgt nu ook ING met dagelijkse verwerking van de pinomzet van winkeliers, zo meldt de bank op haar website. Detailhandel Nederland is blij met deze ontwikkeling. ‘Nu is het eindelijk ook voor winkeliers die bij ING bankieren mogelijk dagelijks de pin en creditcard betalingen op de rekening te ontvangen. Een langgekoesterde wens.’

‘Een weekend wachten op de vrijdagavond omzet is gewoon niet meer van deze tijd en leidde soms tot vervelende financiële situaties voor kleine ondernemers’, legt Michel van Bommel, secretaris betalingsverkeer, uit. ‘Dit is een goede zaak nu Sinterklaas weer in het land is. Dit zijn juist tijden waarin ondernemers veel te maken gaan krijgen met weekend- en vrijdagavondaankopen. Die bedragen worden nu netjes de volgende dag bijgeschreven en laat de winkelier niet meer onnodig wachten op zijn geld’.

Rabobank had de primeur dit jaar, ABN Amro volgde snel. Nu ING ook zo ver is, krijgen ook die winkeliers elke dag de beschikking over de omzet van hun betalingen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.