Ads Top

Twyp neemt afscheid van Nederland

Twyp stopt per 15 december 2016 in Nederland. Twyp is een mobiele app waarmee gebruikers snel en makkelijk geld aan elkaar kunnen overmaken via hun contactenlijst. De app werd in januari 2016 door ING in Nederland gelanceerd, een paar maanden na de lancering in Spanje.
 
Uit de ervaringen van Nederlandse Twyp-gebruikers blijkt dat het gebruiken van een aparte betaalapp, die niet gekoppeld is aan je betaalrekening, onvoldoende toegevoegde waarde biedt. In Spanje is Twyp van ING met ruim 300.000 gebruikers succesvol en blijft de app in de markt.

Innoveren betekent het verder ontwikkelen van succesvolle innovaties, maar ook stoppen met producten en diensten die onvoldoende aansluiten bij de behoefte van klanten, aldus de bank.
 
Twyp is eind vorig jaar als eerste geïntroduceerd in Spanje, daar is de app met ruim 300.000 enthousiaste gebruikers succesvol. De Spaanse markt voor mobiel bankieren is anders dan in Nederland. Zo hebben mobiel bankieren apps in Spanje minder functionaliteiten dan de Nederlandse apps. Twyp blijft daarom in Spanje bestaan en wordt daar verder doorontwikkeld. Recent heeft ING in Spanje Twyp Cash geïntroduceerd waarmee in ruim 3500 winkels en tankstations betaald kan worden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.