Ads Top

PMT geeft inzicht in gereserveerd vermogen van deelnemers

Pensioenfonds Metaal en Techniek geeft gehoor aan de oproep van de FNV om zo snel mogelijk bij het verplichte pensioenoverzicht ook het bedrag bij te voegen dat voor elke deelnemer in de pensioenpot zit.

Dat betekent dat straks iedere deelnemer van PMT kan zien hoeveel vermogen is gereserveerd voor zijn of haar pensioenaanspraak in de toekomst.

“Wij omarmen het voorstel van de FNV, zegt Jan Berghuis, voorzitter van het bestuur van PMT. Het is goed als deelnemers inzicht hebben in het vermogen waar zij aanspraak op kunnen maken in de toekomst. Ik beaam de woorden van Han Busker dat we mogelijke zorgen van onze deelnemers weg kunnen nemen als ze zien hoeveel geld er voor ze in het vat zit en hoe dat groeit”.

Onze deelnemers kunnen het overzicht waarop het persoonlijk aandeel in het pensioenvermogen is toegevoegd zo snel mogelijk tegemoet zien.

De FNV deed vrijdag 10 november een oproep aan alle pensioenfondsen om zo snel mogelijk bij het verplichte pensioenoverzicht ook het bedrag bij te voegen dat voor elke deelnemer in de pensioenpot zit. Zo’n bedrag in euro’s geeft voor iedereen afzonderlijk weer hoeveel vermogen op dit moment gereserveerd is voor zijn of haar pensioenaanspraak in de toekomst.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.