Ads Top

SNS introduceert aankoopverzekering op pinpas

Sinds 1 april voegt SNS een aankoopverzekering toe aan de betaalrekening SNS Betalen. Hiermee zijn veel aankopen in winkels en bij Nederlandstalige webshops automatisch 30 dagen verzekerd bij schade, verlies en diefstal. De aankoopverzekering is een standaard onderdeel van SNS Betalen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht aan klanten. SNS is de eerste en enige bank in Nederland die een dergelijke aankoopverzekering op een betaalrekening biedt.

Een standaard aankoopverzekering is gebruikelijk voor de meeste creditcards. Maar tot op heden bestond dit niet voor de gewone betaalrekening. SNS doorbreekt deze ongelijkheid. “Veel van onze klanten hebben geen creditcard en doen hun aankopen met hun pinpas in de winkel of gewoon online. Wij vinden dat iedereen onbezorgd moet kunnen genieten van nieuwe aankopen. Daarom voegen we deze standaard aankoopverzekering toe aan SNS Betalen”, aldus Patrick Kuijsters, Directeur Marketing en Online van SNS.

Bankieren moet normaler, vindt SNS. Dat betekent aansluiten op wat de gewone Nederlander van zijn bank verwacht. Vanuit deze visie doorbreekt SNS bankgewoontes in het voordeel van de consument. Zo lanceerde SNS eerder rente op de betaalrekening tot €5.000 en drie dagen rood staan tot €2.500 zonder rente te betalen. De introductie van de standaard aankoopverzekering sluit hier goed op aan. Want waarom zouden je aankopen met een creditcard wel verzekerd zijn maar met een bankpas niet?

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.