Ads Top

Kantoor voor een wereld in verandering

BNP Paribas Fortis opent zijn eerste Flagship  in Gent. Met de Flagship verruimt BNP Paribas Fortis het klassieke  kantoorconcept en worden nieuwe digitale technologieën tastbaar gemaakt voor  alle bezoekers aan de hand van onder andere een interactieve Innovation Wall en een Phygital Lab.

BNP Paribas Fortis maakt van de Flagship een échte ontmoetingsruimte voor haar klanten: zij kunnen er  immers op hun beurt vergaderen met hun klanten in een aantal ruimtes die  uitgerust zijn met de nieuwste technologieën. Bovendien is de Flagship stevig verbonden met haar omgeving, wil zij een venster op Gent bieden en aldus een echt innovatief en digitaal centrum in het hart van de stad worden.

Mensen begeven zich steeds minder naar hun bankkantoor en behandelen hun bankzaken steeds meer online. Bij de bezoeken aan het kantoor staan gepersonaliseerde dienstverlening en persoonlijk contact centraal. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor de rol van het klassieke bankkantoor. Met de Flagship op een premium locatie zoals de Gentse Kouter kiest BNP Paribas Fortis ervoor om een bredere invulling te geven aan het fysieke bankkantoor en te zorgen voor een echte beleving.

“Uiteraard kunnen klanten in de Flagship  terecht voor al hun bankzaken”, aldus Michael Anseeuw, General Manager Retail Banking van BNP Paribas Fortis. “Maar wij willen met de Flagship  meer doen. Vooreerst willen wij nieuwe digitale technologieën concreet maken  voor de bezoekers van de Flagship. Ook willen we het ondernemerschap bij onze  klanten ondersteunen door ze hoogtechnologische vergaderruimtes en innovatieve  methodes aan te bieden. Bovendien willen we de relatie van de bank met Gent en zijn inwoners in de verf zetten.”

De Flagship is eveneens uitgerust met de Innovation Library, een digitale bibliotheek met praktische tools en methodes om te innoveren, vol inspirerende trends en cases. Nadat op een scherm een aantal keuzes zijn aangegeven (Bijvoorbeeld: In welke sector werk je? Wat is het doel van je meeting?) wordt relevante content naar een scherm in de gereserveerde ruimte gestuurd, zodat het hele team ermee aan de slag kan.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.