Ads Top

Centraal Beheer introduceert Thuis Hypotheek samen met intermediair

Centraal Beheer lanceert de Thuis Hypotheek. Een nieuw product met volgens de verzekeraar onderscheidende dienstverlening en klantbediening. Centraal Beheer start vanaf 18 april met de verkoop van het nieuwe product via geselecteerde intermediairs.

Robin Clements, directeur Retail bij Centraal Beheer: “Wij zien dat klanten behoefte hebben aan een nog persoonlijkere oplossing. En bovendien willen ze dat snel en efficiënt kunnen regelen, zeker nu de huizenmarkt weer aantrekt. Dat bieden we ze nu. Voor het eerst doen we dat samen met het intermediair. Met de Thuis Hypotheek zorgen we er samen voor dat klanten met vertrouwen een huis kunnen kopen.”

Als klant wil je precies weten waar je aan toe bent, zowel bij het afsluiten van de hypotheek als daarna. Bovendien wil je echt voelen dat er met je wordt meegedacht. Dat is precies wat de Thuis Hypotheek klanten biedt, zegt Clements: “Klanten willen zekerheid, gemak en een vertrouwd gevoel. Dat gaan wij ze bieden. Niet alleen bij het aangaan van de hypotheek, maar wat ons betreft voor de komende 30 jaar. Dat zijn de uitgangspunten voor de Thuis Hypotheek. Zo geven we klanten op de relevante momenten inzicht tijdens het aanvraagproces. En ook na het sluiten van de hypotheek blijven we meedenken. Zo krijgen klanten automatisch een lagere rente als ze door aflossen in een lagere risicoklasse komen”.

Centraal Beheer start vanaf 18 april met de verkoop via geselecteerde intermediairs. Dat zijn de serviceproviders DAK en VCN- en de bij hen aangesloten intermediairs, en de hypotheekketens De Hypotheker en de CMIS groep, met de labels De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.