Ads Top

Delta Lloyd in dialoog met adviseur op kennisdag

Delta Lloyd heeft voor het eerst de kennisdag “Delta Lloyd voor Adviseurs Live” georganiseerd. Ruim 200 verzekeringsadviseurs zijn in één middag bijgepraat over de product- en marktontwikkelingen in de schade- en inkomenmarkt. Delta Lloyd heeft deze dag georganiseerd om de dialoog aan te gaan en kennis te delen met verzekeringsadviseurs..

In de verschillende workshops deelden experts van Delta Lloyd hun kennis op het gebied van o.a. pleziervaartuigen, transport, aansprakelijkheid, brand en technische verzekeringen met de aanwezige adviseurs. Daarnaast gaf gastspreker Janthony Wielink een inspirerende sessie over inkomensverzekeringen. In de digitale corner demonstreerden Delta Lloyd medewerkers de online tools waar Delta Lloyd mee werkt.

Arjan Nollen, directeur Delta Lloyd Schade Zakelijk en Marketing & Verkoop: “Het intermediair is een belangrijke business partner voor Delta Lloyd. We willen graag onze kennis met hen delen en natuurlijk ook van hen horen wat er speelt in hun vakgebied. Deze eerste Delta Lloyd voor Adviseurs Live was een mooie gelegenheid voor verzekeringsadviseurs en onze experts om in één middag op meerdere thema’s met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast konden adviseurs tijdens de afsluitende borrel bijpraten met accountmanagers en vakgenoten.'

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.