Ads Top

Wijzigingen in directiecomité van KBC Groep

KBC Groep voert een aantal wijzigingen door in zijn Directiecomité:

Rik Scheerlinck, KBC Groep CFO, die in januari 2021 de statutaire leeftijdslimiet bereikte, gaat met pensioen na een loopbaan van 37 jaar bij KBC Groep.

Luc Popelier, momenteel CEO van de Divisie International Markets, zal Rik Scheerlinck opvolgen als CFO en uitvoerend bestuurder KBC Groep. Luc zal ook toezien op Markets en KBC Securities.

Op advies van het Benoemingscomité van KBC Groep heeft de Raad van Bestuur van KBC Groep Peter Andronov, momenteel CEO van UBB en Country CEO, Bulgarije, benoemd tot lid van het Directiecomité van KBC Groep en de opvolger van Luc Popelier als CEO van de divisie  International Markets. Peter zal ook toezien op KBC Asset Management.

De actieve loopbaan bij KBC van Daniel Falque, momenteel CEO van de Divisie België, loopt ten einde op 6 mei 2021. Daniel zal in de toekomst nieuwe, andere interesses nastreven, na 12 jaar bij KBC Groep te hebben doorgebracht, respectievelijk als CEO van CBC Banque (2009-2012) en CEO van de Divisie België van KBC Groep en lid van het Directiecomité van KBC Groep (2012-nu).

Op advies van het Benoemingscomité van KBC Groep heeft de Raad van Bestuur van KBC Groep David Moucheron, momenteel CEO van K&H Bank & Insurance en Country CEO, Hongarije, benoemd als nieuw lid van het Directiecomité van KBC Groep en de opvolger van Daniel Falque als CEO van de Divisie België.

David Moucheron zal als CEO van K&H Bank & Insurance en Country CEO, Hongarije, worden opgevolgd door Guy Libot, de huidige Algemeen Directeur Group Finance van KBC Groep, onder voorbehoud van goedkeuring door de Hongaarse toezichthouder.

Peter Andronov zal als CEO van UBB en Country CEO, Bulgarije, worden opgevolgd door Peter Roebben, de huidige CEO van KBC Bank Ireland, onder voorbehoud van goedkeuring door de Bulgaarse toezichthouder.

Peter Roebben zal als CEO van KBC Bank Ierland, worden opgevolgd door Ales Blazek, het huidige Hoofd Data en Strategie bij CSOB, de Tsjechische Divisie van KBC Groep, onder voorbehoud van goedkeuring door de Ierse toezichthouder.

1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.