Ads Top

Geldvoorelkaar.nl verstrekt door de overheid gesteunde leningen

Crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl is onlangs begonnen met het verstrekken van leningen onder de Nederlandse COVID-steunregeling BMKB-C voor het MKB. MKB ondernemingen krijgen toegang tot financiering uit deze nieuwe bron, waardoor tegelijkertijd nieuwe investeringsmogelijkheden voor particuliere en zakelijke  beleggers worden gecreëerd.

Vorig jaar ontving het platform een accreditatie voor het verstrekken van leningen voor het MKB die worden ondersteund door de Nederlandse overheid onder de Nederlandse COVID-19 beschermingsregeling, BMKB-C. Deze accreditatie is tot stand gekomen na een samenwerking met een Europese institutionele belegger, wiens investering de goedkeuring van Geldvoorelkaar.nl voor accreditatie door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft opgeleverd.

Vooral tijdens de pandemie hebben veel kleine- en middelgrote ondernemingen moeite gehad om potentiële investeerders zekerheid te bieden. Om de financiering te stimuleren en investeringen aan te moedigen, staat de overheid garant, waardoor het voor particuliere beleggers aantrekkelijker wordt om te investeren.

Geldvoorelkaar.nl was één van de eerste in de top vijf van Nederlandse P2P-platforms die deze BMKB-C accreditatie ontvingen.

In maart publiceerde het platform zijn eerste lening onder de BMB-C overheidsbeschermingsregeling en het is van plan om het BMKB-C- krediet toegekend te krijgen aan een reeks financieel gezonde bedrijven die simpelweg kampen met een liquiditeitstekort als gevolg van pandemie-gerelateerde sluitingen.

Kleine bedrijven vormen het hart van Nederlandse steden. Geldvoorelkaar.nl helpt bij het verbreden van de toegang tot deze essentiële financiering om kleine bedrijven en ondernemers te helpen overleven en groeien.

Belangrijk in het proces dat leidde tot de accreditatie na ontvangst van institutionele financiering was de pan-Europese FinTech, Crosslend. Het in Berlijn gevestigde digitale platform faciliteert samenwerkingen tussen kredietverstrekkers, zoals Geldvoorelkaar.nl en institutionele beleggers.

1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.