Ads Top

Flexibele Financiering via Rabobank voor verkooppartners van bol.com

Rabobank start een initiatief met bol.com om Nederlandse ondernemers die verkopen via bol.com, snel toegang te geven tot een financiering van de Rabobank. Door deze samenwerking weten partners van bol.com binnen 15 minuten wat de mogelijkheden zijn om te lenen. Ook kunnen zij flexibel aflossen. 

Bol.com is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste online retailplatform van de Benelux waar inmiddels meer dan 43.000 lokale ondernemers hun artikelen verkopen. 

Het Flexibele Financiering initiatief van Rabobank maakt het voor partners van bol.com makkelijker om snel te groeien, dankzij de beschikbaarheid van flexibel werkkapitaal. Het is voor het eerst dat Rabobank en bol.com op deze manier samenwerken. Naar verwachting zullen honderden partners van bol.com hier in 2021 al gebruik van maken.

Hoe werkt het?
De verkooppartner vult gegevens over het bedrijf en het gewenste leenbedrag in. Vervolgens maak hij of zij een koppeling met zijn of haar bol.com-verkoopgegevens. Ook geeft hij of zij toestemming om transactiegegevens van relevante bankrekeningen te delen (van Rabobank, ING of ABN AMRO). Tot slot deelt de verkooppartner enkele financiële gegevens uit zijn of haar meest recente definitieve jaarcijfers. Zo kan Rabobank snel de mogelijkheden berekenen. Hier zijn alle voorwaarden te vinden.
De verkooppartner bekijkt het indicatieve aanbod. Hierin staan het bedrag waarvoor hij of zij in aanmerking komt, de rente en afsluitkosten, looptijd, de minimale aflossing en voorwaarden.

Wil de verkooppartner een definitief aanbod ontvangen? Dan kan hij of zij de aanvraag versturen. Rabobank neemt vervolgens binnen 1 werkdag contact met hem of haar op om een videogesprek in te plannen. In het videogesprek bespreekt hij of zij de aanvraag en kunnen eventuele vragen besproken worden. Indien de verkooppartner nog geen klant is van de Rabobank, wordt ook het proces om klant te worden doorlopen. Hierbij hoeft de verkooppartner niet over te stappen van zijn of haar huidige bank en er zijn geen additionele kosten mee gemoeid.
 

Als alles in orde is tekent de verkooppartner de financieringsovereenkomst en wordt de lening binnen 4 werkdagen op rekening van hem of haar gestort. 

De verkooppartner betaalt de lening binnen 3 tot 12 maanden af. De aflossing wordt bepaald op basis van omzet via bol.com en automatisch door de Rabobank van de rekening van hem of haar afgeschreven.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.