Ads Top

MODIFI introduceert digitaal handelsfinancieringsplatform voor mkb

FinTech MODIFI ontsluit haar digitale handelsfinancieringsplatform vanaf nu ook voor het Nederlandse mkb. Het platform richt zich op mkb-bedrijven die snel en gemakkelijk toegang willen tot werkkapitaal en die behoefte hebben aan betere betalingstermijnen bij hun afnemers en leveranciers.

MODIFI is het eerste bedrijf in Nederland dat het mkb in staat stelt werkkapitaal te krijgen op basis van crediteuren en tegelijkertijd ook verkopers ondersteunt die handel drijven met Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika.
 
Sinds de oprichting in 2018 heeft MODIFI haar digitale handelsplatform snel uitgebreid en is inmiddels actief in de belangrijkste handelsknooppunten van Europa en Azië. Nu opent zij met behulp van het banking-as-a-service platform van het Duitse Solarisbank óók haar digitale deuren voor het Nederlandse mkb.

MODIFI financiert zowel kopende als verkopende partijen op factuur-per-factuur basis en is momenteel de enige partij in Nederland die beide diensten aanbiedt. Naast een kantoor in Amsterdam heeft het bedrijf vestigingen in Berlijn, New Delhi, Mumbai, Shenzhen, Hong Kong en Dubai. Ook wordt MODIFI gesteund door logistieke gigant Maersk. Hiermee is het een geschikte partner voor Nederlandse mkb’ers die zakendoen in onder meer China, de Verenigde Arabische Emiraten, Noord-Amerika en India.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.