Ads Top

ABN verbaasd over klachten Ondernemerskrediet

ABN lijkt verbaasd over de ruim 400 ondernemers met een Ondernemerskrediet die zich bij de organisatie Shureluck hebben gemeld omdat ze ontevreden zijn over de hoge rente. Zaterdag besteedde Kassa aandacht aan deze ondernemers.

De aantallen herkennen wij niet, zegt ABN. 'Wij ontvangen weliswaar ook over het Ondernemerskrediet klachten en elke klacht is er één teveel, maar dat gaat zeker niet om dergelijke aantallen. Het aantal klachten over het Ondernemerskrediet is vergelijkbaar met het aantal klachten over andere producten.

Het Ondernemerskrediet is een krediet waar de klant zelf op ieder moment kan beslissen hoeveel hij tot een bepaalde limiet opneemt en voor hoe lang. Dat biedt de klant flexibiliteit maar dat heeft ook een kostprijs. De risico- en kapitaalkosten liggen bij dergelijke kredieten over het algemeen hoger dan bij andere vormen van krediet en dat leidt tot een hogere rente.

Overigens geldt dat de rente op het Ondernemerskrediet het afgelopen najaar is aangepast. De hoogte van het klanttarief is afhankelijk van onder andere het risicoprofiel van de klant, maar is op dit moment niet hoger dan 10 procent.

Tot slot geldt bij de Ondernemerskredieten dat de klant het krediet op elk gewenst moment zonder kosten kan aflossen en zonder opgaaf van reden kan opzeggen. De klant zit er dus op geen enkele wijze aan vast en kan op elk moment kiezen voor een andere oplossing en/of een andere aanbieder als hij niet tevreden is.

2 opmerkingen:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen aan iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
  carlose78910@gmail.com
  Via whatsapp: (+12166263236)

  Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.