Ads Top

KBC wil gebruiksdata inzien van digitale energiemeter Fluvius

De Belgische bank KBC heeft de Vlaamse netbeheerder Fluvius laten weten dat het verbruiksgegevens in wil zien van de nieuwe digitale stroom- en gasmeters die in elk Vlaams huis komen. Daarmee wil KBC nieuwe diensten ontwikkeken.

Met die meters wordt elk kwartier de productie en het verbruik van elektriciteit gemeten.

Het is nog niet duidelijk wat de bank met de gegevens wil. Tegen De Tijd zegt de bank dat de gegevens interessant zijn 'voor het ontwikkelen van diensten die klanten helpen om duurzamer met energie om te springen of er financieel voordeel uit te halen'.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, je bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen aan iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen .. je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail: carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.